24 karátos aranykezelés

Az arany rendkívüli tulajdonsága, hogy tömegének 300 - szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal kivételesen jó hidratáló, kiváló méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatású. Különösen hatásos az érett bőrre, az anti-aging, vagyis az öregedésgátló kozmetikai program fontos része: serkenti a bőrsejtek megújulását, stimulálja a kollagén és az elasztin termelését, fokozza a vérkeringést, gyorsítja az oxigén szállítást.
Az aranykezelés harminc éves kortól ajánlott mimikai vagy korral járó ráncok ellen, a megfáradt, fakó, petyhüdt bőr ápolására. Felszíni és mélyrétegű vízhiányos, ráncosodásra hajlamos, érzékeny bőrűek revitalizáló, feszesítő kezelése. Kúraszerű alkalmazása 45 év felett ajánlott, mely során a bőr állapotát látványosan és tartósan lehet javítani. Stimulálja a bőr biokémiai folyamatait úgy mint sejtosztódás, kollagén-elasztin szintézis ránctalanít, feszesít a bőr elektromos tulajdonságait befolyásolja, emeli a sejtek rezgésszintjét, óriási mennyiségű vizet képes megkötni a bőrben, szabályozza az immunfolyamatokat, méregtelenít, maximalizálja a hatóanyagok hatásmechanizmusát és a bőrbe való bejutását „bezárását”, gyulladáscsökkentő hatású, fényvisszaverő, fényvédő hatású.

A 24 Karátos arany kezelés menete

Letisztítás után peelingezzük az arcbőrt, ezután felrakjuk a bőrre a 24 karátos aranyat kollagént és hyaluronsavat tartalmazó öregedést gátló ampullát, melyet ultrahanggal juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ez után feltesszük a bőrre a 24 karátos arany lemez kéket és hozzáadjuk a 24 karátos tisztaságú bőrtápláló, szezám-kókusz masszázsolajat, gőzölés mellett a teljes felszívódásig masszírozzuk. Végül felkerül a ráncfeltöltő maszk, amely rendkívül látványosan feltölti és kisimítja az arc és szem-körüli ráncokat, halványítja a sötét karikákat.