4D szempilla hosszabbítás és dúsítás

A 4D szempilla korunk egyik legkülönlegesebb és leglátványosabb szépségipari szolgáltatása. Természetes módon emeli ki szemét egy minőségi 4D szempilla sor. A 4D szempilla nem csak hosszabbítja, de dúsítja is szempilláit. A felhelyezés 40 perctől akár 2 órán át is eltarthat, attól függően, hogy milyen típusú pillákat szeretne. A folyamatot a vendég természetes szempilláinak sminktől és olaj bázisú termékektől való teljes megtisztításával kell kezdeni. A vendég szemei a folyamat alatt mindvégig biztonságosan csukva vannak. Több szempontot is figyelembe kell venni szempilla hosszabbításkor, a pillák vastagságát és típusát.

Általában 40-60 pilla szükséges szemenként a természetes hatáshoz. A megfelelően felhelyezett és karbantartott, természetes szempilla teljes lenövési ideje alatt - ez személyenként változó 4-8 hét - biztosan tapad.  A természetes szempilla kihullásával a szintetikus pilla is leesik. Így a pillasor megtartásához 2-4 hetente pótlásra van szükség.

A kezelést követő néhány órában a megfelelő hatás érdekében kerülendő a szem mosása, tisztítása, az úszás és mindenfajta szauna használata.  24 óra elteltét követően, tanácsolom a vendégnek a tartósság érdekében, hogy használjon olajmentes sminklemosót és tisztítót.
Óvatosan bánjon a pillákkal és kerülje a szempilla spirál és göndörítő használatát.