Derma Roller kezelés

1. Kollagén termelés. A szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége fokozatosan csökken a kor előrehaladtával, így bőrünk elveszti rugalmasságát és ráncok jelennek meg. Az eljárás során a kis mikro tűk sok apró sebet ejtenek a bőrben, ami nem látható és nem érezhető. A seb parányi természete ellenére a test azon van, hogy meggyógyítsa magát a maga természetes módján.  

A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő építőeleme a bőrnek az újonnan létrejövő kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez. A beindított kollagén képző folyamat természetes, így a kezelés befejezése után is még hónapokig fejti ki hatását. A kollagén képződése egyénfüggő. Függ a kortól, a tű hosszától, az étrendtől és az általános állapottól. Ami biztos, hogy a kezelés végén látható eredményt fog tapasztalni.

2. Hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a problémás sejtekhez.
- A Dermar Roller kezelés egy új, hatékony eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatásra. A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső behatásokkal szemben, ezért a kozmetikában használt hatóanyagok csak kis mértékben jutnak be a kellő mélységbe.
- A a derma rolleres kezelés átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, és levetővé teszi nagy mennyiségű hatóanyag bejuttatását a kellő mélységbe.
- A mikro tűk által csatornák képeződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt hatóanyagokat bejuttathatjuk a kellő mélységbe, ahol aztán látványos és tartós eredmény produkálnak. Ezek a mikro csatornák egy órán belül spontán bezáródnak.
- A Derma Rolleres kezeléssel természetes úton, szervezetünkkel termeltetünk új, hidratált kollagént, amely a bőrt fiatalossá, feszessé varázsolja.
 A hatóanyagokkal látványos és tartós eredmény érhető el.
- A dermaroller 1-3 alkalmazását követően már látványos javulásról számolnak be a páciensek, de az igazi eredményre 2-3 hónapos kezeléssor után várható.

- A tűk nem károsítják látványosan vagy maradandóan a bőrt
- A test bármely része kezelhető
- Bármely bőrtípuson lehet alkalmazni, a hyper-pigmentáció veszélye nélkül
- A Derma Roller kedvezőbb árfekvésű, mint más, alternatív kezelési technikák
 - A bőr természetes módon vastagabb és feszesebb lesz a kollagén termelődésével
- A Derma Roller kezelés drámaian megnöveli a fényvédő szerek hatékonyságát
- Nem fájdalmas, így legtöbb esetben érzéstelenítőre sincs szükség.
- Alkalmas kisebb tág vérerek eltüntetésére
- Kockázat nélkül többször ismételhető