Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió, másnéven bőrcsiszolás egy kíméletes mélyhámlasztás amely nagy sikerrel vethető be a ráncok, aknék, hegek ellen, jelentősen javít a problémás bőr állapotán azáltal hogy a száraz felhámot eltávolítja, ezáltal a hatóanyagok könnyebben és mélyen tudnak felszívódni. A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás mely minden bőrtípusra alkalmazható.


A legfelső hámréteg ki van téve a környezet ártalmas hatásainak, mely által folyamatosan károsodik. Amennyiben a megvastagodott károsodott hám a bőr felületen marad, könnyen okoz aknékat, mivel elzárja az oxigén útját a bőrbe, és gátolja a faggyú felszínre ürülését.
Ezen segít a mikrodermabrázió, mely segít eltávolítani az elhalt hámréteget, ezáltal a bőr átjárhatóvá válik. Többek között a kozmetikumok is könnyebben elérik a mélyebb rétegeket, hogy táplálják azt.

 

 Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas.
A Mikrodermabráziót 2 hetente ajánljuk, az adott panasztól függően 5-10 alkalmas kezeléssel, de a havi szokásos kozmetikai kezelést is helyettesíthetjük időnként ezzel az eljárással.
 

A gyémántfejes Mikrodermabrázió előnye a régebben használt kristályporossal szemben, hogy míg a kristálypor ellenőrizhetetlen helyről nem steril környezetből származik, addig a gyémántkezelőfejek könnyen fertőtleníthetőek és így fertőzésekkel szemben biztonságosabb a használata.

 

 

 


Alkalmazási területek:

 száraz, fakó, érett bőr
 dohányzás által károsított bőr
 napkárosított bőr
 vízhiányos bőr
 pigment- és öregségi foltok
 ráncok kezelése
 érett, lassú anyagcserét folytató bőr estében
 aknék és sebhelyek
 mindenféle heg az arcon és a testen
 fény és nap okozta károk
 műtéti hegek
 hyperkreatozis (elszarusodás)
 testkezeléshez stria
 fogyási csíkok